WERKEN BIJ FR&P

Een team werkt maar zo goed als de spelers van het team en bij FR&P worden de spelers opgeleid tot absolute top experts! Groeien, dat mag én kan bij ons. Dankzij onze trainingen en doorgroeimogelijkheden ben jij binnenkort een senior expert of manager in de financiële sector. Klaar voor een nieuwe uitdaging, verantwoordelijkheden en een afwisselende werkomgeving? Solliciteer in dat geval vandaag nog!

WERKEN BIJ FR&P

Met een gedreven team van zo’n 70 enthousiaste professionals is Financial Resources & Projects (FR&P) een vaste waarde op de markt van de financiële dienstverlening. We bieden onze klanten de meest kwalitatieve oplossingen voor accountancy, controlling en finance.

 

JOUW UITDAGING
Als Junior Accountant zet je je tanden in de dagelijkse verwerking van financiële, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Analyses, opmaak van budgetten en interpretatie van cijfers zijn helemaal jouw ding!

 

JE PROFIEL
Je beschikt over een diploma op universitair of A1-niveau in een financiële richting. Je bent net afgestudeerd of je kan al terugblikken op wat ervaring. Jouw honger naar kennis is niet te stillen. Vrienden omschrijven jou als communicatief, flexibel en accuraat. Stress heeft geen vat op jou. Hoewel je prima zelfstandig kan werken, ben je als teamplayer een uiterst aangename collega. Engels spreek en schrijf je vloeiend. Ook in het Frans kan je duidelijk communiceren. MS Office heeft geen geheimen voor jou.

Word jij onze nieuwe collega? We leggen onze collega’s graag in de watten. Dit kan je van ons verwachten:

  • Fulltime job met heel wat afwisseling en verantwoordelijkheid
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijd- en kostenvergoeding en belbudget
  • Een bedrijfswagen
  • Talrijke trainingen en bijscholingen om je verder te ontplooien
  • Ben je ambitieus ingesteld? Dan kan je doorgroeien tot manager!

Mail naar nele.goderis@financialresources.be of via contact hieronder

Interesse!

GEEF ONS EEN SEINTJE
Door dit formulier te versturen gaat de verzender akkoord met de privacy policy en de manier waarop FR&P met alle data verbonden aan dit formulier omspringt.