22080
page-template-default,page,page-id-22080,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

FLEXIBEL WERKEN

Flexibiliteit is belangrijk in onze sector omdat elke opdracht die we krijgen verschillend is: gaande van het financiële profiel, de duurtijd, de locatie tot de inhoud. Gelukkig hebben al onze medewerkers een flexibele ingesteldheid waardoor ze u en uw bedrijf doorheen elk financieel project leiden, recht naar uw vooropgestelde doelen. U hoeft zich helemaal niet aan te passen aan ons, wij passen ons aan aan uw bedrijf en bedrijfscultuur. Gerust op uw beide oren slapen? Zeker weten.

COMPLIANCE

Wij vervullen op regelmatige basis uw dagelijkse boekhoudtaken. In uw kantoren of in de onze? Die keuze mag u zelf maken, het kan allebei. Statutaire boekhouding, directe en indirecte belastingen en management accounting; allemaal termen die geen geheimen meer kennen voor een professional van FR&P. Ze kunnen eveneens helpen met alles omtrent uw nationale statistiek.

PROJECTBASIS

Een succesvol project vraagt om een toegewijd team, duidelijke doelstellingen en een vooraf vastgelegde tijdlijn. Projecten kunnen meer inspanningen vergen van uw financiële afdeling dan nodig is door hun tijdelijk karakter en scherpe deadlines. Om u hierbij te helpen sluiten de professionals van FR&P zich aan bij uw projectteam, om zo u en uw teamleden te helpen de projectdoelstellingen te realiseren. Onze medewerkers zijn opgeleid om tijdelijke ondersteuning te bieden, een kostprijsberekening uit te voeren, een rapport op te maken, uw budgettering te bepalen en nog zoveel meer.

CONTROLLING

Het is belangrijk om te begrijpen wat er achter de vele cijfers van een bedrijf schuilt. Hierdoor kunnen uw managers de juiste beslissingen nemen en een gezond bedrijf uitbouwen. Wil u zich op andere, eveneens belangrijke, zaken focussen? Dan kan een professional van FR&P u helpen bij het rapporteren en analyseren van resultaten en doelstellingen. Zij kunnen uw KPI’s mee helpen bepalen en opvolgen in een rapporteringstool. Op die manier weet u op het juiste moment wanneer het tijd is om actie te ondernemen en blijft u steeds op koers. Elk moment van de dag.